Samköp

Samköp

Nu startar 'Samköp' av Solcellspaneler

För att pressa våra redan låga priser startar vi nu 'Samköp'. Tillsammans med andra fyller du en container med paneler som kommer till bestämd ort. Ju fler paneler du köper, desto billigare blir det. Billigast blir det om du förskottsbetalar samt hämtar panelerna själv på platsen dit containern anländer. 


Aktuella orter i nuläget: Göteborg, Malmö, Stockholm.

Aktuella paneler: I nästa samköp är det 280Wp 60-cells monopaneler från Astronergy vi levererar.


Så här fungerar det:

  1. Ni anmäler intresse för volymköp av solcellspaneler - till ett riktigt bra pris. OBS. Det utgår en kontantrabatt om du förskottsbetalar!
  2. Du får en orderbekräftelse när minsta volym för samköpet uppnås. Skulle inte minsta volym uppnås  under teckningsperioden kontaktar vi dig och bestämmer alternativ väg framåt.
  3. Du väntar med spänning på din leverans. OBS. Vi vill varna för biverkningar under denna period. Soliga dagar kan tillfälligt medföra en ovan känsla av tomhet. Symptomen är övergående. 
  4. När solpanelerna är på väg kontaktar vi dig och meddelar i god tid under vilka datum du kan hämta dina paneler.
  5. Panelerna anländer och du kan själv hämta panelerna på terminal eller låta oss hjälpa dig med hemtransport
  6. Du är nu bara ett montagearbete ifrån att vara elproducent. Behöver du hjälp att hitta elektriker och montörer ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig framåt om du kontaktar oss.
  7. Du gör nu din egen el. Soliga dagar är till och med bättre än de tidigare varit - testa själv!


Väljer du att förskottsbetala för att erhålla lägsta möjliga pris placeras din betalning på ett klientmedelskonto tills att du erhållit din leverans.


Läs mer om Samköp genom att följa länkarna längst ned på sidan eller kontakta oss om du har frågor.